Hogyan lehet slim gyorsan és könnyen?

0
39098
Hogyan lehet slim gyorsan és könnyen

Az éterikus test vagy asztrális teste férfi ez egy pontos másolatot a fizikum, valamint a replikált az alakját távoli 3 – 5 cm ez áll egy speciális vegyület, amit úgy nevezünk, éter átmeneti tömeg között a szilárd anyag, valamint a finomabb powers, a alakítják ki a szervezetben számos fontos lények a tündérek, a lakó szellemek, mese az állatok az éterikus test áll az úgynevezett energia mátrix a szervezet, nincs több képviseli a testet, a szerveket, a test, tehát a terápiás tevékenység az éterikus test, elérjük helyreállítási a fizikum.

Az éterikus test pontosan párhuzamos, a fizikai test, ezért hívják a mennyei kettős ember Után a haláleset a finom testek elhagyja a fizikum, csak az éterikus test, mert ez az egyetlen olyan anyag súlya 3 – 7 g, továbbra is közel a fizikai test is a kilencedik nap után a halálozási egy csávó is meghal, eltűnik.

Az mindenképpen írja le a szellemek frissen eltemetett

Az mindenképpen írja le a szellemek frissen eltemetettHolttestek bolyongtam temetők azok a éteričtí páros vannak ragasztva kísérleteket, ahol az emberek a létfontosságú szervek megjelent a fizikai testük, valamint végrehajtja az előre egyeztetett feladat beépített érzékeny mérleg, világít a filmet, szakítsa meg a be érinti a harang, megyek keresztül, falak, stb. ez érdekes, hogy a késleltetett a fizikum nem teljesen elveszett szintű érzékenység, nem reagált szúró, csökkentése, égő.

Ez megfelel-e, hogy nem a szellemi test az egész rendszer receptorok, idegek, valamint különböző egyéb elemek a fizikai test sérült nem élet ez az égitest vagy lelki test a férfi tekintettel arra, hogy a fizikuma 5 – 10 cm, valamint olyan rendszeresen ömlött színes ruptureds az energia, amely reagál az érzéseinket a nagyobb, az érzelem, a sötétebb a klaszter színek.

Ha valaki még mindig uralja a nemkívánatos érzelmek, mint a gyűlölet vagy agresszivitás, fejlődő tartós klaszterek negatív pszichikai erő, amely káros hatással az egészségre. Égi hatalom forma a feltételezett égi repülőgép, ahol élnek asztrális lények, mesés állatok, valamint a lények, valamint a tárgyak, a vágyak halála után az egyén halála után negyven nappal, az égi test a mentális test a test, az emberi gondolatok is a tudás tekintettel arra, hogy a fizikai test 10 – 20 cm teljesen ismétlődések alakját.

Ez fejlődött a hatalom a mentális sík,

Ez fejlődött a hatalom a mentális sík,Amelyben szintén élő csodálatos állatok a lelki test, van egy fényes sárga szín, ami jön, a fejét a srác, majd átterjed az egész testet, Ha valaki alaposan feltételezhető, hogy a mentális test kitágul, valamint szó lesz tisztább kilencven nappal azután, hogy az áldozat az embert a mentális test elmúlik a megszerzett szakértelem mind a 3 a fent leírt test származik az anyagi világ.

Vagy született meg is elmúlik a jogosultja a karmikus test, vagy okozati test férfi tartozik halhatatlan mappa ember is a reinkarnáció, átmegy egy életem, egy további a test, a lélek, amely abból állt, hogy a források az intézkedések a férfi információt a lehetséges jövőbeni intézkedések hasonlít a felhő álló szálak különböző gyűjtemények a finom energia, hegymászás 20 – 30 cm-rel túl a fizikai test.

A karmikus test, a gondozó, amely a vonatok minket követelményeinek megfelelően a Nagyobb nyomás, valamint azért, mert található a közvetlen helyét az érzelmi, valamint a mentális test, lehet teljesen kezelni a gondolatok, gondolkodásmód, valamint a valódi tevékenységek, valamint, hogy az eljárásokat, hogy orvosolja a hibás érzelmek vagy attitűdök halála után egy ember hozott a különböző más apró testek, a finom világon.

Lakás az ösztönös szerv vagy a satvické a test egy férfi ez a mátrix, ami formálja az éterikus testet, ezért is nevezik fontos annak meghatározása, a test, Ha egy hiányában történik, az éterikus test regenerálódik szerint az elrendezés.

Tisztánlátók látni mint egy sötét kék ellipszis távoli

Tisztánlátók látni mint egy sötét kék ellipszis távoli50 – 60 cm-re a fizikai test, amelyben van egy üres hely, ami teljesen összhangban van a lelki test ez azt jelenti, hogy az éterikus test kitölti ezt a helyet, ezért határozza meg a méretben, formában Így a felhasználó-barát ember teste kényelmesen vissza, de szintén torzítja az éterikus test, ha akar kéterické test Ő 80 100 cm elmúlt a fizikai test a tapasztalatlan szem néz ki, mint egy nazlátlé tojás, amelyben felfedezte, hogy a korábbi valakinek a testét.

A külső felület létrehoz egy védő rugalmas membrán réteg, amelynek vastagsága 1 – 2 cm-t, ami véd a penetráció a külső hatásoktól a tojás belsejében megvalósítható, hogy megkülönböztesse a fő energia folyam tulajdonít mind optimals a tojást, majd áthalad a gerincét ez a szervezet biztosítja a kapcsolatot a Készítő, megszerzése tőle, egy személy a szükséges adatok, valamint átadja neki a szükséges feladatokat, amelyeket kezelni magát a szívem, amikor elindította a Földre a következő inkarnáció a karmikus test, a negyedik test.

Valószínűleg ez a program összehasonlítja a tényleges tevékenységek, ötletek a férfi abban az esetben, ha a vita kezdődik, a gyerekkor ez után, az épület a személy, nem a anatómiája semmit ha nem hiszem, beszélni valakivel, aki látja az aura, mivel az a tény, hogy a hangulat egy összefoglaló az emberi finomított szervek.