Lehetséges a magas vérnyomás gyógyszeres kezelés nélkül

0
405

A városi lakosság mintegy 33% – A, a vidéki indiánok 25% – a magas vérnyomással rendelkezik. A magas vérnyomás a magas vérnyomás kezelésére használt tudományos kifejezés. Egyes betegségek miatt a koleszterin felhalmozódik az artériákban, zsugorodik a Lumen, ezáltal növelve a nyomást a falon. Káros; az ellenőrizetlen artéria felrobbanhat, károsíthatja a környező területet, mintha az agyban a stroke miatt fordul elő.

A vidéki indiánoknak csak 25% – a, a városi indiánoknak pedig 42% – A ismeri a magas vérnyomás állapotát. Ezek közül csak 25% vidéki, 38% pedig városi indiánok, akik kezelést keresnek. A vidéki lakosság egytizede, a városi lakosság egyharmada BP-ellenőrzés alatt áll. Hogy működik? Milyen adatok támasztják alá, hogy még a magas vérnyomás is gyógyszeres kezelés nélkül szabályozható? Derítsük ki –

Ha nem gyógyszerek, mi hasznos?

Az életmódod ebben az esetben csak a legjobban működik. Az emberek sikeresen kezelték ezt néhány vitamin, ásványi anyag, gyógynövény segítségével.

Milyen életmódbeli változások szükségesek a magas vérnyomás kezeléséhez?

 • Vegyünk alacsony nátriumot, ami rendkívül hasznos az 1. szakaszban magas vérnyomás. 3-6 Hgmm-rel csökkenti a vérnyomást.
 • Fogyjon és tartsa meg. Körülbelül 20lb fogyás csökkentheti a szisztolés vérnyomást körülbelül 10-20mhg. Ezt úgy lehet elérni, hogy dolgozik a testtömeg-index vagy derék csípő arány.
 • Csökkentse az alkoholfogyasztást-ez a vérnyomás 2-4 mm Hg-os csökkenését eredményezte.
 • Gyakoroljon olyan gyakorlatokat, mint a jóga, a pranayama, rendszeresen gyakoroljon. Csökkentette a vérnyomást 5-8 Hgmm-re.
 • Leszokni a dohányzásról – mind a szisztolés, mind a diasztolés nagy hatással van a magas vérnyomás küszöbének csökkentésére.

A DASH nevű módszer (a magas vérnyomás megelőzésére szolgáló étrendi megközelítés) megfelelőnek tekinthető a magas vérnyomás kezelésére:

 • Alacsony nátrium
 • Magas kálium
 • Hangsúlyozzák gyümölcsök, zöldségek
 • És alacsony zsírtartalmú tejtermékek
 • A DASH 10-12 mm Hg-os csökkenést mutatott a vérnyomásban

Mítosz a magas vérnyomás tüneteinek enyhítéséről:

 • A különböző szövegekben megemlítik, hogy a fokhagyma csökkenti a magas vérnyomás tüneteit. Ezzel szemben, amikor ezt a magas vérnyomás-kezelési módszert alkalmazták az emberekre, lipidszintjük és véralvadásuk nem mutatott hatást.
 • L L a hordozó, a nitrogén-oxid található arginin, vörös hús, baromfi, hal, tejtermék, hogy is figyelembe kell venni felelős alacsony vérnyomás, de a legtöbb hatása a thrombocyta-aggregációt, valamint az endothel alakíthatóság, nem a vérnyomás. Ez azt jelenti, hogy nem lehet hatékony a magas vérnyomás hosszú távú kezelésében.
 • A C-vitamint a magas vérnyomás tüneteinek enyhítésére is bevezetik, állítólag a szisztolés vérnyomást 10 mm HG-ra csökkentik anélkül, hogy befolyásolnák a diasztolés vérnyomást. Ez azt jelenti, hogy hosszú távú hatása megkérdőjelezhető.

Valóban bízhatunk-e ezekben a kezelésekben a magas vérnyomás bizonyos kezelésére?

Kétségtelen, az a tény, hogy a fenti intézkedések enyhe hatása magas vérnyomás, de lehet hagyni az életed függ ez enyhe javára. Én magam is hyperthyreosisban szenvedek, miközben jógázom, hogy ellenőrzés alatt tartsam, és időről időre bevegyem a gyógyszeradagomat.

Ugyanezen megjegyzéssel a gyógyszereket hosszú kutatás után tervezték, különösen az OK feldolgozására. Például, ha a hipertónia kiváltó oka ateroszklerotikus, a gyógyszer adagja megpróbálja csökkenteni a szervezet lipidtartalmát. Hasonlóképpen, ha a probléma az érösszehúzódás, a célzott gyógyszert úgy írják elő, hogy a várt módon működjön egy adott helyen, specifikus szövetben (szövetben).

Tisztelem Ayurveda, naturopathia, jóga terápia, de én mindig szeretnék, hogy az utat a kutatás alapú orvoslás, amikor a magas vérnyomás. Ezek a kezelések természetesen nem károsítják az embert, és növelik az életminőséget. Szedjünk össze mindenkit, és egy kicsit egészségesebbek lehetünk.

A történet erkölcsi értéke az egészség javítása az egészséges élet gyakorlása közben; a kábítószerek megváltoztatása. Vidd tovább, lépj ki a kétség köréből.

Diéta magas vérnyomás

A magas vérnyomás vagy a magas vérnyomás (magas vérnyomás) vagy a magas vérnyomás (magas vérnyomás) csendes gyilkosnak is nevezik, mivel nem mutat jelentős tüneteket (tünetet), és növeli a szívbetegség kockázatát. A magas vérnyomás manapság gyakori állapot, sokan nem veszik észre, hogy magas BP-t szenvednek.

Mivel a magas vérnyomás tünetei (magas vérnyomás jelentős tünet) nagyon alacsonynak tűnnek. A magas vérnyomás gyakran okozza az emberek kezelését, mivel veszélyes lehet az egészségre. De a jó dolog az, hogy a magas vérnyomás lehet szabályozni diéta (magas vérnyomás diéta), életmódbeli változások.

Az étrend fontos szerepet játszik az egészséges vércukorszint, azaz az egészséges vércukorszint fenntartásában. A magas vérnyomás megelőzésére szolgáló DASH diétát manapság követik. Segíthet a magas vérnyomás (magas vérnyomás) kezelésében és megelőzésében. Hadd tudja, mit kell vigyázni.

A nátrium rendkívül káros a magas vérnyomásban szenvedők számára. A magas vérnyomás számának szabályozására, azaz a magas BP ajánlott minimális sót fogyasztani. A túlzott sóbevitel elkerülése érdekében kerülje a só elhelyezését az asztalra, és adjon hozzá kevesebb sót az étrendhez. A túl sok nátrium növelheti a csontritkulás és a vesebetegségek kockázatát is.