A kérelem elbírálása szempontjából releváns papír támogatása hiányában,

0
5652

A költség egy állami végzős Középiskola bevétele,

A költség egy állami végzős Középiskola bevétele,Mint fizetett rá venni, ha az eljárás során kifejlesztett, mert az igazgató nem lényegesen paktum, hogy vegye kérni elismerése külföldi felsőoktatási például, hogy az egyesült KIRÁLYSÁG nem merül fel hasonló mértékben díja Czk 3,000 jelölt nem biable, sőt a helyzet a visszafizetés miatt az a tény, hogy az egyetem minden bizonnyal vissza abba a program kezelés eredményeként a probléma az alkalmazás, hogy a kérelmező, még azután is, hogy a meghívás nem szünteti meg gyakran, hogy.

ez nem egy tényező a megtérülési költség a kérelem elutasítja, mert az a tény, hogy jelentős különbségek vannak a porovnávanými kutatási programok nem alkotják a kérelmező jogosult visszatéríteni a költség eredeti vagy formálisan kölcsönhatásba másolatot egy oklevél vagy egy megfelelő papír miatt a következtetések a tanulmányok által kibocsátott egy külföldi egyetem.

Kiegészítés fő fordításai mindkét bizonyíték cseh nyelven Fordítás Nem szükséges abban az esetben, ha az eredeti dokumentum angol meghatalmazás, ha a kérelmező képviseli a / és az ügynök minta teljes hatalom javasoljuk az alkalmazásban, vagy teljes mértékben, hogy képes legyen arra, hogy azt sugallják, Telefon E-mail kapcsolat bróker. a középiskola további információkat igényelhet például olyan szintű programoknál, amelyek akkreditált szervezetként rendelkeznek a felsőoktatás vagy a felsőoktatás tartalmára vonatkozó részletes információk felajánlására.

Ahol a tökéletes döntés az evakuálás áll,

Ahol a tökéletes döntés az evakuálás áll,

Amennyiben az egyén elismerését kérik, aki Szlovákián kívül minden országban rendelkezik ezzel a feltétellel. A Cseh Köztársaság szövetségi kormánya és Szlovákia Szövetségi Kormánya között létrejött, a Cseh Köztársaságban és a Szlovák Köztársaságban az oktatási és tanulási nyilvántartásokban az egyenértékűség közös elismeréséről szóló 17 megállapodás, valamint a Szlovák Köztársaság nemzetközi AR-i Minisztériuma között létrejött megállapodás miatt kérjük, jegyezze fel a 33/2001. sz.Coll számot. m. (p). a Cseh Köztársaság területén Szlovákiában meghatározott okleveleket további ellenőrzés nélkül írja fel, azaz a szlovák oklevélre vonatkozóan semmilyen választási lehetőséget vagy megfelelőségi tanúsítványt nem adnak ki.

Afganisztánból, Bosznia és Hercegovinából, Bulgáriából, Grúziából, Magyarországról, Moldovából, Lengyelországból, Szlovéniából, Tádzsikisztánból és Türkmenisztánból az Oktatási Minisztériumhoz, más államokból állami főiskolákon, azonos vagy hasonló fokú végzettséggel. Annak érdekében, hogy nyomon követése, valamint a doktoranduszok kutatja a kérelmezőnek be kell nyújtania az egyenértékűség az oktatás, a tanulás nostrification a Bachelor vagy Master szinten a legfrissebb szeptember végén választásokon, ha a jogot, hogy vizsgálja meg fog felkelni, hogy miután a bejegyzés a fájl is, miután tanulni a létrehozott elismerés a külföldi felsőoktatásban.

Kör alakú nostrifikáció ez a felismerés célja

Kör alakú nostrifikáció ez a felismerés célja

A hallgatók minden külföldi egyetemekkel, aki nem kell a felismerés, hogy a külföldi egyetemi tanulmány az egyesült KIRÁLYSÁGBAN például, abban az esetben a megerősítés jellemzői a kutatás tanul más egyetemen, valamint a foglalkoztatás, a cseh Köztársaság, lásd lejjebb hatóságok, mint csákány elismerése elismerése a külföldi főiskolai döntéshozók alapvetően állami középiskolák, akik az anyagot hasonló végzős exkluzív Középiskola ezen a területen javasoljuk, hogy a pályázók, hogy a korábbi kérelem elismerése a nemzetközi oktatás, hogy megtudja, melyik Általános Középiskola.

Cseh Köztársaság által végzett tanulmányi program összehasonlítható a külföldi kutatás bevezetése karok Charles University, a bachelor, mester és posztgraduális oktatás: összefoglaló tanulmányi programok, valamint tudományágak bevezetése elismert kutatás posztgraduális oktatás a Cseh Köztársaság egyetemein elismerése a Nemzetközi Főiskola, különösen a Károly Egyetem hatása 1. 1. 2017 A Charles College részére odaítélt Nemzetközi Főiskola elismerése iránti kérelmeket csak a következő címen lehet benyújtani.