Az oklevélben a papír érvényesíti a vizsgák végét

0
576

Az alapok a Cseh Főiskola megy vissza

600 évvel ezelőtt 1348 Károly császár IV. alapított egy egyetemet Prágában, amely jelenleg a legrégebbi iskolázottsági intézmény a legnagyobb Európában a mai neve Charles College, mivel 2001-ben tisztán alkalmazott háromszintű keretrendszere a rendszer felsőoktatási jelölt, mester, doktori program a központi állami oktatási és tanulási hatóság az oktatási és tanulási Minisztérium, Ifjúsági és sporttevékenységek.

Az alapok a Cseh Főiskola megy vissza

 

További információkért látogasson el az Eurypedia weboldalára a tanítás fő nyelve az angol, a képregények, a nemzetközi nyelveken megjelenő programok, különösen az angol bővül, ha külföldi gyakornokokról van szó. A rendelkezésre álló tanfolyamok listáját lásd a programok területen. Rendszeresség, valamint a módszerek elemzése a gyakornoki eredmények különböznek tekintetében a vizsga. Sok esetben az altesztek rendszere minden szemeszter után, más esetekben az előírt vizsgák minden egyes befejezése után átfogó vizsgálat, főként egy adott modul végén. Az egyetemi tanulmányok eredményeit értékelik, különösen az adósságok rendszere, valamint a tényezők.

Európai credit history rendszer az Európai Hitel-pontszámok Átviteli Rendszer támogatja, mivel lehetővé teszi, hogy azonosítsa privát részei tanulmányok, ezért is hozzájárul, hogy az átruházás a rendszeren belül keretében címek felszereltség főiskolai kínál hitelesített kezelés utáni programok szinten 3 fok: Alapképzés, mesterképzés, illetve posztgraduális tanulmányait, valamint a hosszú távú megértése tanfolyamok. A főiskola intézménye lehet a főiskolák típusa vagy a nem egyetemi típusok. A szokásos típusú egyetemi intézmények kínálnak mindenféle programok befejező cím, Míg a nem egyetemi szervezetek általában szállít bizonyos programokat, hogy véget ér a bachelor diploma.

Vizsga középiskola és függelék

És joga van az akadémiai címhez is, amire szükség van programok, amelyek csúcspontja Bachelor diploma ők 3-4 év program, hogy dolgozzon ki a legelső szinten a főiskola. A diplomaosztó programnak egy végső állami vizsgával kell befejeződnie, amely általában magában foglalja a végső munka bemutatását és védelmét. A hatékony végzősök beléphetnek a munkaerőpiacra, vagy folytathatják a mesterképzés nyomon követését, ami megfelel az alapképzés területének.

Vizsga középiskola és függelék

 

Program befejező mester szinten lehet vagy a nyomon követése programok 1 -3 év csúcsminősítésű egyetemi oktatás, vagy különböző programok a kutatás a tanulmány lezárja a mesterfokozat 4-6 év program összpontosít az átadás, valamint az elméleti tudás, a kreatív gondolkodás és készségek növekedése. A mesterképzés végzősei a végső értékelés és az általános vita tanulmányozásával, valamint a legújabb esszé védelmével zárulnak. Az orvostudományi, állatorvosi és higiéniai kutatások magas színvonalú felmérést végeznek, amely magában foglalja a szakdolgozat megvitatását és támogatását. Doktori programok általában hosszú távú 3 célja a hallgatók diplomát mesterképzés, valamint a hangsúly a független képzelőerő tevékenység a tanulmány, növekedés vagy termelés.

Doktori disszertáció a felmérést különböző állami PhD hallgatói felmérések és nyilvános vita, mint támogatás a végleges tézis érvelés, amely alapja a kizárólagos, kiadott vagy elfogadott a kiadói állás. ALKALMAZÁS NOSTRIFICATION 1. 9. 2016 kerül felszámolásra, ha a kereslet elismerése a külföldi Kollégium és a diploma szerint § 89 az iskolák, benyújtott egy állami vezető Középiskola, válasszon egy általános Középiskola rendelkezései szerint a 2 § 90a költségek kapcsolódó eljárás elismerése a külföldi Főiskola, valamint a bizonyítvány, amely 3 000 Czk.